Det er ikke muligt at booke!!

Med virkning fra fredag den 11. december kl. 16.00 til og med den 17. januar 2021 har Sundhedsstyrelsen indført en række nye restriktioner og anbefalinger, som også påvirker foreningslivet og foreningsaktiviteterne i Skanderborg Kommune

Restriktionerne betyder, at der lukkes ned for alle indendørsarealer, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter i perioden fra 11. december 2020 til og med den 3. januar 2021.

Restriktionerne på kultur- og fritidsområdet lyder som helhed:

SPORT OG FRITID

  • Steder, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, skal holde indendørsarealer lukket for offentligheden. Professionelle idrætsudøvere kan fortsat anvende indendørsarealer, som er lukket for offentligheden. Der kan fortsat afvikles udendørs idrætsarrangementer med op til 500 personer til stede.
  • Det gælder blandt andet lege- og badelande, idrætshaller, svømmehaller, trænings- og fitnesscentre, spillehaller og kasinoer, foreningslokaler mv.
  • Indendørsarealer i forlystelsesparker, zoologiske haver, akvarier og lignende skal også holde lukket for offentligheden.
  • Muligheden for at være op til 50 personer til stede ved idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år finder ikke anvendelse. Der må herefter som udgangspunkt kun være 10 personer til stede på samme sted samtidig ved sådanne aktiviteter. (Dette gælder også udendørs!)